|
A gyerekeknek mindenféle krémleves nagyon bejön, de csak a levesgyöngy és a sajt miatt, amit mindegyikbe bele kell tenni, de az lényeg, hogy megeszik ! ! !
Sóska krémleves
Hozzávalók:
Elkészítése:
-
A sóskapürét felteszzük a vízzel, cukorral és csipet sóval forrni.
-
Közben a lisztet csomómentesre kavarjuk a tejöllel.
-
1-2 perc forralás után a tejfölt kicsit felhigítjuk pár ek sóskával, majd beleöntjük a tejfölt a sóskapürébe. Kicsit besűrítjük vele.
-
Levesszük a tűzről, és merülő mixerrel pürésítjük.
-
Ha kell, utánaízesíthetünk kicsi cukorral, sóval.
Levesgyönggyel, sült szalonnával és reszelt sajttal tálalhatjuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá ! ! !
| |