|
Egy újabb csiga variáció, baconnal, krémsajttal és lilahagymával, isteni finom ! ! !
Baconos csigák
Hozzávalók:
- fél kg. leveles tészta, 20 dkg bacon szalonna, 5 dkg margarin,
- 1 tubus fokhagymás krémsajt,
- lilahagyma, só, bors, reszelt sajt.
Elkészítése:
A krémsajtot kikeverem a margarinnal, sóval, borssal és félreteszem.
A tésztát minél nagyobb téglalappá kinyújtom és lekenem a krémsajttal.
Ráterítem a szalonnaszeleteket, és feltekerem csigává.
1,5-2 cm-es szeletekre vágom fel, a tetejükre 1-1 szelet lilahagymát fektetek és megszórom sajttal.
Forró (210 fokos) sütőben gyorsan megsütöm.
Vigyázat egy adag sosem elég ! ! !
Jó étvágyat kívánok hozzá ! ! !
| |