| Akkor a legfinomabb, ha már előző nap elkészítjük, mert így összebarátkoznak az ízek, és este már csak kenni, sütni, és enni kell !
Melegszendvics-krém
Hozzávalók:
- 25-30 dkg füstölt pulyka párizsi, 1 db tejföl,
- 2 evők. mustár, 20 dkg reszelt trappista sajt,
- 1 teásk. fokhagyma-krém, só, bors, 1 kis fej lilahagyma.
Elkészítése:
A felvágottat az aprítómmal apróra vágom, de le is lehet darálni.
Hozzákeverem a tejfölt, a mustárt, a sajtot, és a többi fűszert, és az apróra vágott hagymát.
A kenyérre kell kenni, és már mehet is a sütőbe.
Lehet még bele tenni Piros Aranyat, majonézt, ki mit szeret, mert lehet variálni.
Jó étvágyat kívánok hozzá !
| |