|
Szia! megnövelem oldalad látogatottságát NAPI 500 látogatóval, cserébe HAVI 1500 forintot kérek csupán! JElentkezz e-mailben ha érdekel! üdv Genir
|
Tetszik az oldalad már csak azért is áll a szívemhez közel mert, pék cukrász vagyok, hasonló oldalamon szeretettel várlak!
Kellemes Napot Kívánok Neked!
Üdvözlettel
Kerekes András
|
Kedves Magyar ember.......bocsi de azt gondolom a nem "Ű-Ü" vagy U-Ú" a fő probléma "a KÉNE" szócska használata érdekesebb!!!!!! A lényeg ez az oldal a finomreceptekról szól és az nagyon jó!!!
|
Kedves Erika........ örülök hogy téged is megtaláltalak ugyan ugy mint a RECEPT világot.További jó recepteket és szépek a "kiskuktáid"
|
Szia Szepike !
Köszönöm a dicsérő szavakat és szeretettel várlak vissza !
Minden jót kívánok: Erika
|
Szia Erika! Nagyon tetszik az oldalad!! Itt aztán kedvére válogathat az ember!:) Finomabbnál -finomabb ételek, na meg desszertek sorakoznak a képeken, hogy megtekintjük, és elkészítsük őket .Gratulálok az oldaladhoz!
|
Szervusz Kati !
Köszönöm a dicsérő szavakat és a hibát a capuccinó sütinél már ki is javítottam !
Teljesen igazad van, rajta leszek a dolgon, de az időm elég kevés, de igyekezni fogok ígérem !
Várlak szeretettel vissza: Erika
|
Tisztelt Erika!
Nagyon szeretem az oldaladat böngészni, szuper receptjeid vannak. Azonban mostanában észrevettem egy hibát az oldaladon, hogyha rákattintok a képekre nem adja ki a receptet, csak a felső három, de ott is a második sütinél a Capuccino receptjét dobja ki, a képen pedig nem az van! Nagyon megköszönném, ha ezt a hibát kijavítanád és ha rákattintunk a képekre kiadná a recepteket, mert így nem tudjuk milyen receptet is rejt a kép.
Köszönettel: Kiss Kati
|
Kedves Magyar Ember !
Jó a megállapításod, tényleg elég rossz a helyesírásom, ez tény ! ! !
Ezen nincs mit szépíteni és magyarázkodni sem szeretnék !
Ezt a honlapot elősorban magamnak, mint egy saját receptkönyet készítettem, engem pedig a rossz helyesírásom nem zavar, akit pedig igen, az ne jöjjön többet és ne olvasgasson !
Tisztelettel: Erika az ercsihami tulajdonosa !
|
Kedves Honlap tulajdonos!
Botrányos a helyesírásod! Több helyen észrevettem helyesírási hibát a honlapon, de amitől nagyon begurultam, az a következő: Becsavarodott kenőmájasos. Mitől becsavarodott? Nem te csavartad be? Akkor becsavart. Na és kenőmájasos. Miért nem kenőmájas, vagy kenőmájassal tekert? Nem hallottam még kenőmájasosról, ellenben kenőmájasról igen! Folytathatnám a sort a Brutális diótortáddal, aminek a megnevezésétől se jön meg az étvágyam. Azt a szót, hogy kihűlt, hosszú ű betűvel írjuk, a pirulni szót pedig rövid u-val!
Aki egy olyan honlapot szerkeszt, amivel az a célja, hogy tanítson másokat, jelen esetben Te a főzési tudományra, annak jobban kéne figyelnie a helyes magyar írásra, különben csak lejáratja saját magát. Nagyon szégyellném magam, ha az enyém lenne ez a honlap!
Tisztelettel: egy MAGYAR ember. |
Kedves Erika!
Én egy 52 éves nagymama vagyok. Nagyon boldog vagyok, hogy az oldaladra rátaláltam. Nekem személy szerint nagyon tetszik, hogy leirod a süteményes tepsi méreteit illetve a hőfokot. Nem mondom, hogy nem találok ilyeneket, de te aztán ki nem hagynád, ami szerintem nagyobb önbizalmat ad a sütéshez, nem kell találgatni, hogy vékony vagy vastag lesz e. Nagyon sok süteményreceptet már ki is nyomtattam. Majd folytatom a többit is. Jó egészséget kivánok neked, és további jó sütést-főzést.
Tisztelettel: Biróné Icus |
Keress naponta akár 100 euró-t, próbáld ki ingyen! http://szerencsespenz.c8.hu |
Szia!
Szeretném figyelmedbe ajánlani az oldalamat: www.f1.gportal.hu
,Mely Sebastian Vettel-el foglalkozik.
Rengeteg dolgot megtalálsz itt,Sebastianos történeteket(fan fiction),melyeket érdemes elolvasni,mert nagyon jók,eredeti Seb naplójából magyarra lefordított naplóbejegyzéseket,msn ikonokat,cikkeket,extrákat.
Kérlek látogass el hozzám,és ha tetszik az oldal légy te is törzslátogató az oldalon!
|
Kedves Julianna !
A porcukor a krémbe sokkal hamarabb feloldódik és jobban elkeveredik, mint a kristálycukor. A margarint habosra kavarom a géppel és apránként hozzá keverem a már kész, kihűlt pudingot.
A tortáimat és a kisebb piskótákat is a tortavágóval vágom lapokká.
Ezt én az InterSparban vettem 350-ft körüli árban. Legjobban egy az íjhoz tudnám hasonlítani, és egy vastagabb damíl szál van keresztben rajta. Lehet szabályozni a magasságát és nagyon jó kis szerkezet. A krémet én nagyjából elfelezem, csak úgy szemre, a több inkább az alsó lapra kerüljön, mert a felső lapot nem szeretem nagyon leterhelni, hogy a súlytól ne jöjjön ki a krém.
Remélem tudtam segíteni, de nyugodtan kérdezz bármikor !
Üdvözlettel: Erika
|
Kedves Julianna !
A porcukor a krémbe sokkal hamarabb feloldódik és jobban elkeveredik, mint a kristálycukor. A margarint habosra kavarom a géppel és apránként hozzá keverem a már kész, kihűlt pudingot.
A tortáimat és a kisebb piskótákat is a tortavágóval vágom lapokká.
Ezt én az InterSparban vettem 350-ft körüli árban. Legjobban egy az íjhoz tudnám hasonlítani, és egy vastagabb damíl szál van keresztben rajta. Lehet szabályozni a magasságát és nagyon jó kis szerkezet. A krémet én nagyjából elfelezem, csak úgy szemre, a több inkább az alsó lapra kerüljön, mert a felső lapot nem szeretem nagyon leterhelni, hogy a súlytól ne jöjjön ki a krém.
Remélem tudtam segíteni, de nyugodtan kérdezz bármikor !
Üdvözlettel: Erika
|
Kedves Gabriella ! Örülök, hogy örömöt tudtam okozni és bevált a receptem, és várlak szeretettel vissza !
Üdvözlettel : Erika
|
Kedves Erika nagyon jo ez az oldal ma is innen készitettem el az ebédet.Az egész családnak tetszett sok sikert kivánok a többi recepthez elöre várom a meglepetést:DÜdv:Gabriella |
[50-31] [30-11] [10-1]
| |