|
Egy újabb habos sütemény, mert nálunk ezek a kedvencek ! ! !
Habos-gesztenyés szelet
Hozzávalók:
-
Tészta: A saját piskótám kakaósan, 5 tojásból !
-
A tetejére:
-
0,5 dl tejszínhab (Növényi)
-
Krém:
- 6 dl tej, 2 cs. vaníliás pudingpor
- 2 csomag (50 dkg) gesztenyemassza
- 30 dkg Rama, rum
20-25 dkg porcukor
Elkészítése:
A saját kakaós piskótámat sütöttem meg 5 tojásból, már az előző napon.
Másnap a tejben megfőzöm a pudingport és kirakom hűlni. A Rámát kikeverem a porcukorral és a kihült pudinggal, majd hozzáadom az összetört gesztenyemasszát és egy kis rumot.
Ezt a krémet rákenem a kakaós piskótámra és a tetejére keményre felvert tejszínhabot rakok.
Jó étvágyat kívánok hozzá ! ! !
| |