| Knnyen elkszthet, akr - flig-meddig - mr az elz napon.
Radsul mg jl is nz ki, akr vendgek el is fel lehet tlalni.
Szval nyugodt szvvel ajnlom !

Hagyms csirke
Hozzvalk:
- 6-7 csirkedarab, liszt, 1 fej vrshagyma,
- 3 tojs, olaj, 1 kis db. tejfl, bacon szalonna,
- s, bors, fokhagyma-kocka.
Elksztse:
A csirkedarabokat szom, borsozom, lisztbe hempergetem, s kevs olajban kistm. A hagymt nagyon aprra vgom, s hozzkeverem a felvert tojsokhoz, amibe belemorzsolok mg egy fokhagyma-kockt, s szom, s borsozom.
Egy kisebb tepsibe stpaprt fektetek, s a hagyms tojsba mrtott hsokat belerakom. A maradkhoz keverem a tejflt, s az egszet rkenem a hsok tetejre.
Nekem nem volt itthon bacon szalonna, gy ftt-fstlt csszrszalonna cskokat fektettem az egsz tetejre.
Aluflival fedtem le, s j 45 percig stttem.
Ha mr puhk a hsok, akkor leveszem az aluflit, s a tetejket megpirtom egy kicsit.
J tvgyat kvnok hozz !
| |