| Finom, s laktat tel, melyhez tsztt, vagy rizst javaslok, mert j szaftos !
![](//ercsihami.gportal.hu/portal/ercsihami/upload/609625_1250948018_05804.)
Hentes tokny
Hozzvalk:
- 10-15 dkg fstlt, hsos szalonna, olaj,
- 60 dkg sertscomb, 1 fej vrshagyma,
- 1 db fehrpaprika, 1 db paradicsom,
- 4-5 db savany uborka, s, bors, pirospaprika,
- 1-2 evk. liszt, 3 dl vz, 1 db leveskocka.
Elksztse:
Pici olajon elkezdem stni a felcskozott szalonnt, rdobom a finomra szelt hagymt, s egytt pirtom.
Hozzadom a kockzott hst, s pirtom mg egy kicsit, majd felntm a vzzel, s ha felforrt, akkor beleaprtom a leveskockt. Szom, borsozom, s fed alatt majdnem puhra fzm.
Ekkor belerakom a felaprtott paprikt, s a paradicsomot, s liszttel egy kicsit besrtem a szaftjt.
A legvgn teszek bele egy kis pirospaprikt, hogy legyen egy kis szine, s a felcskozott uborkkat.
J tvgyat kvnok hozz !
| |