| Kicsit lecss, szaftos, s nagyon finom, laktat tel !
![](//ercsihami.gportal.hu/portal/ercsihami/upload/609625_1249561453_07768.)
Debreceni aprpecsenye
Hozzvalk:
- 1 fej vrshagyma, 60 dkg sertscomb,
- pirospaprika, 3 db fehrpaprika,
- 3 db paradicsom, s, bors, 2 pr debreceni,
- olaj.
Elksztse:
Az aprra vgott hagymt kevs olajon megpirtom, majd hozzadom a felkockzott hst. Ha az mr levet engedett, akkor fed alatt, kis gzon, elkezdem fzni, de ha elftte, akkor adok hozz mg egy kicsit. Fl rt fzm gy, kzben szom, borsozom, pirospaprikzom.
Ezutn belerakom a felszeletelt paprikt, a megpucolt, s felkarikzott paradicsomot, s tovbb fzm.
Egy serpenybe teszek pici olajat, s azon a felkarikzott debreceni kolbszt tpirtom.
Ha mr a hs megpuhlt, akkorra mr j sok levet engednek a zldsgek, akkor adom hozz a kolbszkarikkat, keverek egyet rajta, s mr kszen is van.
J tvgyat kvnok hozz !
| |