| 
	Tcskbogr konyhjban talltam ezt a receptet s isteni a 
	tsztja ! ! ! 
	Kvl ropogs, bell foszls, mint a kalcs s msnap is  
	finom ! ! ! 
	 
	 
	Fszeres csavart
	Hozzvalk:
	- 45 dkg liszt, 1 evk. porcukor, 2 tesk. s, 
	- 2,5 dkg leszt, 0,5 dl langyos tej, 2 evk. olaj, 
	- 2,5 dl langyos vz, vaj, fszerkeverk.
	Elksztse:
	A lisztbe belekeverem a st, a kzepbe mlyedst ksztek, beleszrom a porcukrot s rmorzsolom az lesztt s rntm a langyos tejet. 10 percig hagyom, hogy felfusson az leszt. 
	Hozzkavarom az olajat s a vizet s a robotgp dagaszt rszvel lgy tsztt dagasztok. Keleszttlban a dupljra kelesztem. 
	Ezutn 2 cipba veszem s az eredeti recept szerint mindegyiket 6 fel kell venni, de n csak az egyiket vettem 6 fel, ezekbl kisebbek lettek, a msik felbl csak 3-at ksztettem s neknk ez tetszett jobban ! 
	Mindegyiken csavartam egyet-kettt s stpapros tepsibe raktam ket s hagytam mg egy rt kelni ket. 
	Ezutn 200 fokra melegtettem el a stmet, a csavart stik tetejt olvasztott margarinnal megkentem s pizza fszerkeverkkel megszrtam a tetejt, a kisebbeknek pedig szezmmaggal ! 
	15-20 perc alatt megstttem ket !
	 
	J tvgyat kvnok hozz ! ! ! 
	 
	 
 |  |