|
Mint mr szrevetttek nagyon szeretek leveles tsztval dolgozni, mert nagyon megmozgatja a fantzimat, mert mindig msfle tltelkeken trm a fejem. . .
![](//ercsihami.gportal.hu/portal/ercsihami/upload/609625_1323610827_01099.jpg)
Hsos has
Hozzvalk:
- 1 cs. leveles tszta (0,5 kg), 20 dkg fstl-ftt tarja, s, bors,
- mustr, 10 dkg kenmjas, 1 kis fej lilahagyma, 1 tojs, szezmmag,
- 15-20 dkg reszelt sajt.
Elksztse:
A tltelkhez a tarjt a fszerekkel s a hagymval, meg a reszelt sajttal s a kenmjassal sszeaprtom s kikeverem.
A leveles tsztt vkonyra nyjtom s a nagyobb ravioli szaggatval, kiszaggatom s egyet belrakok, a szlt lekenem egy kis vzzel, rakok bele egy kiskanl tltelket s sszezrom a ravioli formt, gy olyan jl sszeragad, hogy nem fog sztnylni.
200 fokosra melegtem fel a stmet, kt nagy tepsit kiblelek stpaprral s belerakom a stijeimet. Mindegyiket lekenem felvert tojssal s szezmmagot szrok r.
J tvgyat kvnok hozz ! ! !
| |