| A tsztt Receptvilg-nl talltam, hamis hjas nven, ami brmivel megtlthet.
Tnyleg szuper a recept, knny vele dolgozni s a vgeredmny egy tkletes, hjas tszthoz hasonl finomsg lesz !
Kszi a receptet ! ! !
![](//ercsihami.gportal.hu/portal/ercsihami/upload/609625_1280063784_08680.jpg)
Hamis hjas kolbsszal
Hozzvalk:
- 30 dkg liszt, 25 dkg margarin, 1 tesk. s,
- 6 evk. hideg vz, 1 evk. (10 %-os) ecet,
- stni val kolbsz, kmnymag, 1 db tojs.
Elksztse:
A tsztt elz este lltottam ssze. A lisztbe raktam a st s sszemorzsolgattam a margarinnal. Hozzadtam a vizet s az ecetet s tsztv gyrtam. Egy elg lgy tsztt kaptam, amit folpackba csomagolva beraktam a htbe.
Msnap a mr szradtabb stni val kolbszt hosszks szeletekre vgtam.
A tsztt lisztezett deszkn kinyjtottam s kb. 10x10 cm-es kockkra vgtam fel. Mindegyik kzepre tettem egy-egy kolbszkt.
A stmet 190 fokra kapcsoltam.
Tepsibe raktam ket, a tetejket felvert tojssal kentem meg, s egsz kmnymaggal szrtam meg.
Nekem 22 db lett belle, kt tepsivel. Egy adag kb. 15 perc alatt slt meg.
J tvgyat kvnok hozz !
| |