| 
	Ezt a stit Tcskbogr oldaln talltam s mivel a fagyasztmban  pont 4 darab tojsfehrje pihent, meg kellett csinlni, aminek akkor sikere lett, hogy 24 rn bell el is fogyott mind, pedig csak mi ettk ! ! ! 
	Kszi a receptrt ! 
	 
	 
	Mrvnyos habcsk 
	 
	Hozzvalk:
	- 4 tojs fehrjje, 20 dkg porcukor, 10 dkg csoki, 
	- egy csipetnyi s, pr csepp citroml. 
	 
	 
	Elksztse:
	A tojsfehrjket reggel kivettem a fagyasztbl s 4-5 ra krl elkezdtem egy kis sval s pr csepp citromlvel habb verni. 
	Kzben vzgz fltt elkezdtem felolvasztani a csokit. 
	A porcukrot aprnknt adagolom a habhoz s addig verem, amg szp fnyes, borotvahab llag nem lesz. 
	Kt nagy tepsit kiblelek stpaprral s odaksztem. 
	A hab tetejre vkony cskokat csurgatok s kb. a csoki 1/3-t hasznlom fel. Egy hurkaplcval pedig sszekcolom a csoki cskokat a hab fels rtegvel, hogy mrvnyos legyen. Kt kanl segtsgvel kis gombcokat rakok a tepsibe.Amikor elfogy a hab csokis teteje, akkor megint becsokizom a hab tetejt s bemrvnyozom. Mg mindig marad 1/3 a csokibl, mert ezt a mveletet mg egyszer elvgzem. 
	Nekem 2 gztepsivel lett. 
	Amikor az egyik teli lett, akkor beraktam a hideg stbe 120 fokra, lgkeverssel, de amikor a msik tepsi is ksz lett, akkor azt 10-15 perc eltrssel beraktam az els tepsi al. gy az els tepsi 45 perc, alatt lett ksz, a msodik pedig 15 perc mlva. 
	Tkletes lett az llaga, kvl ropogs, bell egy kicsit mg lgy. Ezutn minden habcskot gy fogok stni ! 
	 
	J tvgyat kvnok hozz ! ! ! 
	 
	         
		 
	        
	        |  |