| A fagyasztóm mélyén található alapanyagokból próbáltam valami finomat kihozni, és sikerült, ígyhát gondoltam megosztom veletek !
Tejfölös-karajos csirke
Hozzávalók:
- 6-7 csirkedarab (mell, comb), 20-25 dkg füstölt,
főtt karaj, 1 nagy fej lilahagyma, só, bors,
- fokhagyma granulátum, 1 kis db. tejföl, olaj.
Elkészítése:
A csirkedarabokat kevés olajban elősütöm, majd kiszedem őket. A maradék olajban elkezdem párolni az apróra vágott hagymát, majd hozzáadom a felkockázott karajt.
Összepirítom őket, és visszapakolom a húsokat.
Ráöntöm a tejfölt, és sózom, borsozom.
Lehet bele tenni reszelt fokhagymát, de nekem nem volt itthon, ezért fokhagyma granulátumot tettem még bele.
Fedő alatt, kis gázon párolom puhára az egészet, és párolt rizzsel, és zöldségekkel tálalom.
Jó étvágyat kívánok hozzá !
| |