| Ez a tszta egy alaptszta amit a Receptvilgnl, Zsuzsnl talltam s nagy kincs, mert brmivel megtlthet, brmilyen formban megsthet ! ! !
Ksznet a receptrt Zsuzsa ! ! !
Dis csiga
Hozzvalk:
- 28 dkg liszt, 22 dkg margarin,
- 1,5 dl tejfl, csipet s,
- 15 dkg porcukor, 20 dkg darlt di,
- pr kanl tej.
Elksztse:
A lisztbe elmorzsoljuk a hideg margarint s a csipet sval s a tejfllel gyors mozdulatokkal sszegyrjuk. Nem kell megjedni, egy elg lgy tszta lesz, de attl lesz majd olyan leveles jellege !
Gombcc gyrom s folpackba csomagolva egy jszakt htbe pihentetem.
Msnap nem szabad mr gyrni, csak kinyjtom s megkenem a di-porcukor keverkvel, amit egy kis tejjel teszek kenhetv. Feltekerem s felszeletelem, mint a bejglit.
Forr, 200 fokos stben, stpapros tepsiben stm ki.
Mg msnap is knny s leveles lesz !
J tvgyat kvnok hozz !
| |