|
Prblok minl tbb halat becsempszni az trendnkbe, ezrt kszlt ez az tel is ! ! !
![](//ercsihami.gportal.hu/portal/ercsihami/upload/609625_1342026205_03329.jpg)
Boros-gombs hal
Hozzvalk:
- 80 dkg tengeri lapos hal fil (vagy brmilyen ms tengeri hal),
- olaj, halak fszerkeverk, 50 dkg gomba (csiperke), 1 dl bor, 2 fej vrshagyma,
- s, bors, kakukkf.
Elksztse:
A halat befszerezem a fszerkeverkkel s egy kicsit llni hagyom.
Egy tepsit kiolajozok s belefektetem a halszeleteket, lehetleg ne legyenek egymson.
A gombt eltertem a tetejn s szom, borsozom, kakukkfvezem, majd a karikra vgott hagymval is betertem s ezt is beszom.
Alntm a bort s aluflia alatt megprolom az egszet, majd azt levve rla egy kicsit megpirtom a tetejt s ftt rizzsel tlalom.
J tvgyat kvnok hozz ! ! !
| |