| Most a formjval nem vagyok megelgedve, de a fondant bortst megfelelnek tartom, a kisfiam minden esetre nagyra rtkelte a tortt s azt mondta, hogy egy igazi szakcs vagyok ! ! !
![](//ercsihami.gportal.hu/portal/ercsihami/upload/609625_1284289839_03170.jpg)
Rendrauts-torta
Hozzvalk:
- egy 8 tojsbl kszlt piskta.
- 2 cs. tejkaramells pundingpor, 7 dl tej,
- 40 dkg margarin, 30 dkg porcukor,
- 20 dkg darlt mogyor.
![](//ercsihami.gportal.hu/portal/ercsihami/upload/609625_1284291389_06227.jpg)
Elksztse:
Ez a torta 3 napig kszlt.
Az els napon megstttem a pisktmat, egy 25x35-s tepsiben.
Msodik nap a tejben megfztem a pudingokat s kiraktam hlni. A margarint kikevertem a porcukorral.
A darlt mogyort egy kis serpenyben, kisebb adagokban megpirtottam. A kihlt pudingot aprnknt belekevertem a margarinos krmbe s hozz adtam a mogyormat is. A mogyor sokat javt a krm llagn, tartsn.
Miutn kifaragtam az aut formt, akkor a krmmel betltttem s ment a htbe.
Ezutn Kiskukta fondantjt ksztettem el, de nem muszly ezzel dszteni.
Harmadik nap, - mivel a fondant al kell egy vajkrmes krm - csinltam 15 dkg margarinbl, 10 dkg porcukorbl s egy evkanl Nutellbl egy krmet, amivel bevonom az egsz tortt. Ezutn jtt a dszts trelmet prbl, hosszadalmas munkja, amivel igazn nem akarok senkit sem frasztani, mert lehet mssal is dszteni.
J tvgyat kvnok hozzs !
| |