| 
	Volt mr egy pr slt nyuszi prblkozsom, de ezt az elksztsi mdot most prbltam ki s neknk ez jtt be a legjobban ! ! !
	 
	Rszeges nyuszi
	Hozzvalk:
	- egy kisebb nyuszi (kb.2 kg-os), 
	- hsos szalonna, fokhagyma, rozmaring, 
	- s, bors, olivaolaj, szraz fehrbor. 
	- kb. 1 kg burgonya, s, bors, fstlt z sltburgonya fszer.
	Elksztse:
	A nyuszit elz este feldarabolom (a nyaki-mellkasi rszbl s a mjbl levest fztem). 
	A hsdarabokat srn megtzdeltem hsos szalonnval s felszeletelt fokhagymval. Megsztam, megborsoztam s mg rozmaringgakkal is megtzdeltem s ment a hidegre. 
	Msnap egy nagyobb tepsibe ntk egy kis olvaolajat s belepakolom a husikat s ntk al gy 1 dl bort, lefedem s berakom slni. 
	Amikor mr flig megpuhult, akkor egy nagyobb zacskba beleteszem a vastagabb szeletekre vgott burgonykat s rrakom a fszereket. Befogom a szjt a zacsknak s jl sszemaszrozom a krumplit a fszerekkel. 
	Kiveszem a nyuszis tepsimet s krrendezem a fszeres burgonykat. 
	Amikor mr megpuhult minden, akkor leveszem a fedelet s megpirtom a tetejt.
	 
	J tvgyat kvnok hozz ! ! !
	  
 |  |