| Ezt a receptet Anysomtl kaptam, csak annyit vltoztattam rajta, hogy n fstlt sajtot is tettem bele !
![](//ercsihami.gportal.hu/portal/ercsihami/upload/609625_1255892165_08521.)
Sajtos csiga
Hozzvalk:
- 50 dkg liszt, 25 dkg margarin, 2 mokksk.s,
- fl cs. stpor, 1 kis db. tejfl, 2 db tojssrgja.
- 20 dkg margarin, 20 dkg sajt (trappista, vagy fstlt),
- pici s.
Elksztse:
A lisztbe rakom a st, a stport, s sszemorzsolom a margarinnal. Ezutn teszem hozz a tojssrgkat, s a tejflt. Knnyen nyjthat tsztt kapok.
A 20 dkg puha margarint kikeverem a reszelt sajttal, s pici sval.
A tsztt szp nagy tglalapra nyjtom ki, ( 3-4 mm).
Egyenletesen rkenem a sajtkrmet, s feltekerem.
n kettvgtam, mert nagyon hossz lett, s egyenknt becsomagolva, jszakra a htben altattam.
Msnap kb. fl centisre szeleteltem fel, s stpapros tepsibe raktam ket.
Elmelegtett, 200 fokos stben stttem meg, de figyelni kell, mert 10-12 perc alatt meg is sl, egy adag.
Nekem 3 tepsivel lett, s 76 darab.
n 15 dkg fstlt sajttal, s 5 dkg sima trappistval csinltam, s isteni lett.
J tvgyat kvnok hozz !
| |