| Kezdtem nagyon unni mr a felvgottakat, s ms bolti termkeket, amiket vacsira vettnk.
Ez a recept 2-3 fre szl, de lehet nvelni az adagokat.

Rntott burgonya
Hozzvalk:
- 3-4 db nagy buci burgonya, 2 db tojs, liszt,
- zsemlemorzsa, olaj, s, fokhagyma-granultum.
Elksztse:
A burgonykat megpucolva, hosszban szp vkony szeletekre vgom, s beszom.
Az olajat felforrstom, s a burgonyaszeleteket a lisztbe, tojsba, - amibe st, s fokhagymagranultumot teszek, - s a zsemlemorzsba forgatva kistm.
Az elejn fed alatt, kis gzon stm, hogy a burgonya megpuhuljon, aztn megfordtom s mr fed alatt stm tovbb. Paprtrlkzre szedem ki, hogy az olajat leitassam rla.
n a maradk tojsba kevertem egy kis lisztet, s azt is kistttem.
Tartrmrtssal, reszelt sajttal, Piros Arannyal, mustrral, paprikval, paradicsommal . . .
Brmivel lehet fogyasztani !
J tvgyat kvnok hozz !
| |