| Egyik kedvenc vendgvr telnk, mert eddig brki megkstlta, nagyon zlett neki !
Radsul, csak ssze kell pakolni, s mr mehet is a stbe.
![](//ercsihami.gportal.hu/portal/ercsihami/upload/609625_1238849783_00957.)
Rakott karaj gazdagon
Hozzvalk:
- 6 szelet karaj, 2 fej lilahagyma, 3 paradicsom,
- s, bors, mustr, pirospaprika, kakukkf,
- 50 dkg gomba, olaj, 20 dkg reszelt sajt.
Elksztse:
A felszeletelt gombt pici olajon megdinsztelem, hogy a felesleges folyadkot kiadja magbl.
A karajszeleteket kiklopfolom, s mindegyik oldalt beszom, s borsozom.
Egy nagyobb, magas fal tepsit kikenek olajjal, s a felkarikzott lilahagymkkal meggyazok a hsoknak.
Rtertem a hsokat a hagymakarikkra, s a tetejket megszrom pirospaprikval, s megkenem mustrral.
Ekkor bekapcsolom a stmet 200 fokra.
Rrakom egyenletesen a dinsztelt gombt amit megszok, s kakukkfvel beszrok.
Ezutn karikra vgott paradicsom kvetkezik, amivel teljesen bebortom az egszet, s ezt is megszom.
Pici vizet ntk al, de lehet valamilyen szraz fehrbort is, s lefedve, gy 1 rt fzm, prolom a stben.
Ezutn meg lehet nzni, de nekem mg ilyenkor nem elg puha a hs, gyht mg egy 20 percre visszarakom.
Ha mr minden puha, akkor kiveszem, s leveszem rla a fedt, s betertem reszelt sajttal.
Ezutn visszarakom, addig stm mg, amg a sajt el nem kezd egy kicsit pirlni rajta.
J tvgyat kvnok hozz !
| |